Ajankohtaista

Kesätarjoukset aktiiviselle surffaajalle!

31.05.2016

Kun teet digitaalisen näkyvyyden optimointia kesällä, kysy meiltä tarjous! Mainitse sana kesätarjous niin saat -20% kaikista tilauksistasi!

Googlen päivitysten myötä on erityisen tärkeää optimoida sivusto kaikille laitteille. Monille tulee ensimmäisenä mieleen sivuston optimointi vanhoille selaimille, mutta erityisen tärkeää on huomioida mobiili- ja tablettikäyttäjät, joiden määrä kasvaa jatkuvasti. SiniNet tarjoaa responsiiviseen sivustodesigniin valmiita ratkaisuja. Oli yrityksesi sitten pieni, keskikokoinen tai globaali peluri, tarjoamme varmasti kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Pyydä tarjous, niin jutellaan lisää!


SiniNet alkaa tarjota SEO Audit -palveluita

11.05.2016

Monilla yrityksillä tulee vastaan tilanne, kun huomataan että tuote on kunnossa mutta kauppa ei silti käy odotetulla tavalla. Googlen tuloksissa näkyvyys ei ole sitä mitä voisi olla, eikä mainonta muutenkaan ole kunnossa. Nettisivut latautuvat hitaasti, eikä mobiilikäytettävyys ole ajan tasalla. Mikä ratkaisuksi?

Jos nettisivut ovat kunnossa, yksi juttu mikä tepsii varmasti on hakukoneauditointi. Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa?

Hakukoneauditoinnissa ammattilaisemme käyvät sivustosi läpi ja etsivät sieltä ongelmia. Yleisimmät ongelmat jotka haittaavat hakutuloksia ovat kompressoimattomat kuvat, hitaasti latautuva sisältö, huonosti optimoitu sisällön lataaminen (JavaScript, CSS) ja puuttuvat meta-tagit.

Kun korjaamme nämä ongelmat, sivustosi saattaa pompata hakutulosten 3. sivulta suoraan top-5-sijoille. Niin hurja vaikutus on hakukoneoptimoinnilla. Tämä loikka taas saattaa moninkertaistaa myyntinne, ja vähintäänkin buustaa sitä.

Pyydä tarjous, niin jutellaan lisää!